Badebua er nettbutikken til Badelandene.no - dette er oss

Badebua er et samarbeid med flere av Norges ledende badeland om å kunne tilby et stort utvalg av kvalitetsprodukter til de som vil svømme og bade.

 

Badebua driftes av Klubben AS som har lager på Flisa i Hedmark.

 

Våre butikker finner du her: 

ANKERSKOGEN

Vi har et stort utvalg av bade- og svømmeutstyr i vår butikk på Ankerskogen. Vi har dessverre ikke kapasitet eller mulighet til å tilby alle varianter så vi har opprettet nettbutikken Badebua. Her vil du finne et større utvalg av størrelser og produkter. Varene kan leveres rett hjem til deg. Vi kan også bestille varer for deg, slik at du kan hente det fraktfritt i butikken vår. Det er bare å si hva du vil ha til de som er i butikken. 

 

For åpningstider og annen informasjon, se våre nettsider: 

 

ATLANTERHAVSBADET

Vi har et stort utvalg av bade- og svømmeutstyr i vår butikk på Atlanterhavsbadet. Vi har dessverre ikke kapasitet eller mulighet til å tilby alle varianter så vi har opprettet nettbutikken Badebua. Her vil du finne et større utvalg av størrelser og produkter. Varene kan leveres rett hjem til deg. Vi kan også bestille varer for deg, slik at du kan hente det fraktfritt i butikken vår. Det er bare å si hva du vil ha til de som er i butikken. 

 

For åpningstider og annen informasjon, se våre nettsider: 

 

SKIEN FRITIDSPARK

Vi har et stort utvalg av bade- og svømmeutstyr i vår butikk på Skien Fritidspark. Vi har dessverre ikke kapasitet eller mulighet til å tilby alle varianter så vi har opprettet nettbutikken Badebua. Her vil du finne et større utvalg av størrelser og produkter. Varene kan leveres rett hjem til deg. Vi kan også bestille varer for deg, slik at du kan hente det fraktfritt i butikken vår. Det er bare å si hva du vil ha til de som er i butikken. 

 

For åpningstider og annen informasjon, se våre nettsider: 

 

SØRLANDSBADET

Vi har et stort utvalg av bade- og svømmeutstyr i vår butikk på Sørlandsbadet. Vi har dessverre ikke kapasitet eller mulighet til å tilby alle varianter så vi har opprettet nettbutikken Badebua. Her vil du finne et større utvalg av størrelser og produkter. Varene kan leveres rett hjem til deg. Vi kan også bestille varer for deg, slik at du kan hente det fraktfritt i butikken vår. Det er bare å si hva du vil ha til de som er i butikken. 

 

For åpningstider og annen informasjon, se våre nettsider: 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.